Comunicat

La CUP es reuneix amb la defensora de la ciutadania d'Arenys de Mar

Aquesta setmana les regidores de la CUP han mantingut una trobada amb la defensora de la ciutadania d'Arenys de Mar. En aquesta reunió s'han tractat diversos temes i ha servit per compartir punts de vista i preocupacions compartides. En aquest sentit, preocupa especialment la dificultat per a l'accés a l'habitatge. També s'ha parlat sobre la precarietat de les treballadores de l'àmbit de les cures, entre elles el personal del SAD (servei d'atenció domiciliària) i sobre les mesures punitives i sancions que reben les persones sense llar al nostre municipi.

Etiquetes

Eleccions generals 2023

La Pat Sillah i l’Arnau Cucurull  formaran part de la candidatura de la CUP  a les properes eleccions generals del 23 de juliol.

Els regidors de la CUP Arenys han estat escollits i avalats per l’assemblea territorial del Maresme - Barcelonès Nord i ocuparan les posicions número 12 i suplent 1 respectivament.

A la  llista per Barcelona, encapçalada per Albert Botran també els acompanyaran en Guiu Muns, l’Isabel Llari i l’Enric Zaldo regidors d’Arenys de Munt, Sant Pol de Mar i Malgrat de Mar.

Etiquetes

Comencem el mandat, recuperem les assemblees obertes

La CUP convoca una assemblea oberta pel proper dissabte a les 10 a la Placeta.

 

El dilluns passat els dos regidors de la CUP es van estrenar amb el primer ple ordinari del mandat. I seguint amb la pràctica política que caracteritza la candidatura -allò d'un peu a dins de les institucions i l'altre al carrer-, el proper dissabte recuperem les assemblees obertes.

Etiquetes